Lisätietoja lisätty ohjeisiin – pieniä muutoksia lähtöaikoihin

Pikamatkan peesikiellettyyn lähtöön tulee loppullisen osallistujamäärän vuoksi alkuperäisestä aikataulusta poiketen vain yksi erä. Ainoan erän lähtöajaksi muutetaan kello 13.00

Pois jääneen erän johdosta myös perusmatkan lähtöä aikaistetaan 15 minuutilla niin, että uusi lähtöaika on kello 14.15. Pikamatkan peesisallittujen sarjojen lähtöaika säilyy ennallaan.

Kilpailujen livetulosseuranta löytyy osoitteesta: https://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?eventid=5020&language=fi&ignoreuseragent=true

Peesikielletty sarja lisätty pikamatkalle

Pikamatkalle on lisätty miehille ja naisille peesikielletty sarja. Aika-ajopyörät on tässä sarjassa sallittu, joten myös pelkän sellaisen omistavat pääsevät osallistumaan pikamatkalle. Alkuperäiset sarjat pysyvät muuten entisellään, mutta osa peesisallittujen sarjojen osallistujakiintiöstä siirtyy peesikiellettyyn sarjaan. Peesikiellettyyn sarjaan otetaan 80 osallistujaa.

Kilpailupäivämääräksi muutettu 14.6.2020 – Erityisjärjestelyt

Kilpailupäivämääräksi muutettu sunnuntai 14.6.2020.

Lahtitriathlon järjestetään uudella päivämäärällä Messilässä 14.6 kello 12 alkaen uusimpien viranomaisohjeiden mukaisesti erityisjärjestelyin. Koska elokuun lopussa on tulossa monta kilpailua päällekkäin ja mm. SM-kilpailut samaan aikaan niin Lahti Triathlon siirretään kesäkuulle. Kilpailuun otetaan rajattu määrä osanottajia seuraavasti – yhteensä maksimissaan 200 kilpailijaa. Maksimi eräkoko on 40 kilpailijaa.

Kaikkialla kilpailun aikana ja ennen kilpailua noudatetaan liitteenä olevaa viranomaisohjetta. Kilpailun ensimmäinen 40 kilpailijan erä pikamatkalle starttaa kello 12.00 ja viimeinen perusmatkan erä kello 15.00. Tervetuloa kilpailemaan.

Erityisjärjestelyt:

Jokaiseen ryhmään otetaan vain 40 kilpailijaa. Perusmatkalle siis vain 40 kilpailijaa ja N/M 17-19 sarjaan vain 20 kilpailijaa. Muut 140 kilpailijaa jaetaan ryhmiin järjestäjän toimesta aiempien virallisten tulosten perusteella kilparyhmään ja kuntoryhmiin. Jokaisen lähtöryhmän voittajat palkitaan erikseen pienin palkinnoin heti kilpailun jälkeen. Pyörätelineet rajataan turvaetäisyyksin 120 pyörälle siten että telineissä saa olla vain maaliin tulevan ryhmän + kilpailussa olevan ryhmän ja seuraavana lähtevän ryhmän pyörät.

Osanoton varmistuminen kello 10.00-14.00 turvavälein ulkona sijaitsevalle infopisteelle. Lähdössä noudatetaan turvavälejä hiekkarannalla. Pyöräilyssä noudatetaan erityistä korona turvaväliä eli 2 metrin peesikieltoa. Juoksussa noudatetaan myös lyhyttä 2 metrin turvaväliä kuten kaikkialla muuallakin. Käsidesiä on saatavilla kilpailuinfossa. Pukuhuoneeseen otetaan max 10 henkeä kerralla ja etäisyyssuosituksin. Juottopaikalla juoksussa jokainen ottaa itse juoman pöydältä eikä sitä tarjoilla. Kilpailun jälkeen jokainen poistuu paikalta eikä jää kilpailupaikalle tarpeettomasti. Katsojien määrää rajoitetaan ja opastetaan laajalle alueelle turvavälein.

Palkinnot: Palkitsemme jokaisen ryhmän voittajan sekä neljän kilparyhmän 3 parasta pienin palkinnoin. Kilparyhmät ovat Naiset, Miehet, N17-19 ja M17-19.

Liite: Ohje yleisötilaisuuksiin yleisiin kokoontumisiin ja julkisten tilojen käyttöön

Lahti Triathlon

Kilpailupäivämäärä muuttuu

Lahti Triathlon järjestetään alustavasti 29. -30.8. Messilässä ja ilmoittautumiset pysyvät voimassa. Tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Kilpailu ei ole virallinen Suomen Cupin osakilpailu.

Ilmoittautumisen ensimmäistä hintaporrasta on jatkettu 30.6. asti.

Koronaviruksen vaikutus Lahti Triathloniin

Sunnuntaina 31.5. järjestettävä Lahti Triathlon varautuu koronavirukseen seuraavasti: Noudatamme terveysviraston ja Triathlonliiton ohjeita ja siirrämme kilpailun tarvittaessa loppukesälle/alkusyksyyn. Jos näin tapahtuu ilmoittautumiset pysyvät voimassa ja kilpailu järjestetään, kun tilanne on riittävän normaali kilpailun turvalliseen läpiviemiseen.

Juoksureittiin muutoksia

Juoksureittiin on tehty pieni muutos. Päivitetty reittikartta ja seloste löytyy reittikartat-sivulta. Juoksuosuus säilyy muuten pääpiirteittäin samana, mutta juoksuosuuden lopussa viimeisellä kierroksella siirrytään noin kilometrin mittaiselle erilliselle reitille, jota pitkin juostaan maaliin.

Ilmoittautuminen avautunut

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Lahti triathloniin on auennut. Lahti Triathlon järjestetään ensimmäistä kertaa uudella kilpailupaikalla Messilässä. Kilpailureitti on jälleen suljettu muulta liikenteeltä. Pikamatkan kilpailut ovat osa Triathlonin Suomen Cupia. Ensimmäinen hintaporras päättyy 30.4.2020. Siihen asti pikamatkan hinta on sarjoissa M/N 17+19 25 euroa ja muissa sarjoissa 50 euroa.