Kilpailupäivämääräksi muutettu 14.6.2020 – Erityisjärjestelyt

Kilpailupäivämääräksi muutettu sunnuntai 14.6.2020.

Lahtitriathlon järjestetään uudella päivämäärällä Messilässä 14.6 kello 12 alkaen uusimpien viranomaisohjeiden mukaisesti erityisjärjestelyin. Koska elokuun lopussa on tulossa monta kilpailua päällekkäin ja mm. SM-kilpailut samaan aikaan niin Lahti Triathlon siirretään kesäkuulle. Kilpailuun otetaan rajattu määrä osanottajia seuraavasti – yhteensä maksimissaan 200 kilpailijaa. Maksimi eräkoko on 40 kilpailijaa.

Kaikkialla kilpailun aikana ja ennen kilpailua noudatetaan liitteenä olevaa viranomaisohjetta. Kilpailun ensimmäinen 40 kilpailijan erä pikamatkalle starttaa kello 12.00 ja viimeinen perusmatkan erä kello 15.00. Tervetuloa kilpailemaan.

Erityisjärjestelyt:

Jokaiseen ryhmään otetaan vain 40 kilpailijaa. Perusmatkalle siis vain 40 kilpailijaa ja N/M 17-19 sarjaan vain 20 kilpailijaa. Muut 140 kilpailijaa jaetaan ryhmiin järjestäjän toimesta aiempien virallisten tulosten perusteella kilparyhmään ja kuntoryhmiin. Jokaisen lähtöryhmän voittajat palkitaan erikseen pienin palkinnoin heti kilpailun jälkeen. Pyörätelineet rajataan turvaetäisyyksin 120 pyörälle siten että telineissä saa olla vain maaliin tulevan ryhmän + kilpailussa olevan ryhmän ja seuraavana lähtevän ryhmän pyörät.

Osanoton varmistuminen kello 10.00-14.00 turvavälein ulkona sijaitsevalle infopisteelle. Lähdössä noudatetaan turvavälejä hiekkarannalla. Pyöräilyssä noudatetaan erityistä korona turvaväliä eli 2 metrin peesikieltoa. Juoksussa noudatetaan myös lyhyttä 2 metrin turvaväliä kuten kaikkialla muuallakin. Käsidesiä on saatavilla kilpailuinfossa. Pukuhuoneeseen otetaan max 10 henkeä kerralla ja etäisyyssuosituksin. Juottopaikalla juoksussa jokainen ottaa itse juoman pöydältä eikä sitä tarjoilla. Kilpailun jälkeen jokainen poistuu paikalta eikä jää kilpailupaikalle tarpeettomasti. Katsojien määrää rajoitetaan ja opastetaan laajalle alueelle turvavälein.

Palkinnot: Palkitsemme jokaisen ryhmän voittajan sekä neljän kilparyhmän 3 parasta pienin palkinnoin. Kilparyhmät ovat Naiset, Miehet, N17-19 ja M17-19.

Liite: Ohje yleisötilaisuuksiin yleisiin kokoontumisiin ja julkisten tilojen käyttöön

Lahti Triathlon

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *