Kilpailuohjeet.

Tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistuville.

 
Erityisjärjestelyt:

Jokaiseen ryhmään otetaan rajoitettu määrä kilpailijoita. Perusmatkalle siis vain 40 kilpailijaa, N/M 17-19 sarjaan vain 15 kilpailijaa, N/M peesisallitulle pikamatkalle 30 osallistujaa ja N/M peesikielletylle pikamatkalle 90 osallistujaa. Jokaisen lähtöryhmän voittajat palkitaan erikseen pienin palkinnoin heti kilpailun jälkeen. Pyörätelineet rajataan turvaetäisyyksin 120 pyörälle siten että telineissä saa olla vain maaliin tulevan ryhmän + kilpailussa olevan ryhmän ja seuraavana lähtevän ryhmän pyörät.

Osanoton varmistuminen kello 10.00-14.00 turvavälein ulkona sijaitsevalle infopisteelle. Lähdössä noudatetaan turvavälejä hiekkarannalla. Pyöräilyssä noudatetaan erityistä korona turvaväliä eli 2 metrin peesikieltoa. Juoksussa noudatetaan myös lyhyttä 2 metrin turvaväliä kuten kaikkialla muuallakin. Käsidesiä on saatavilla kilpailuinfossa. Pukuhuoneeseen otetaan max 10 henkeä kerralla ja etäisyyssuosituksin. Juottopaikalla juoksussa jokainen ottaa itse juoman pöydältä eikä sitä tarjoilla. Kilpailun jälkeen jokainen poistuu paikalta eikä jää kilpailupaikalle tarpeettomasti. Katsojien määrää rajoitetaan ja opastetaan laajalle alueelle turvavälein.
 
Muita ohjeita

Oman uimalakin käyttö kilpailussa on sallittua ja suositeltavaa. Oman uimalakin puuttuessa sen saa kuitenkin infopisteestä tarvittaessa. Peesisallituissa sarjoissa pyörien varustelussa noudatetaan triathlonliiton kilpailusääntöjä. Paasauksessa noudatetaan koronaturvaväliä eli 2 metrin peesikieltoa kaikissa sarjoissa. Kilpailuinfo tulee paikanpäällä kuulutuksena eli pakollista kokoontumista ei ole. Juoksuosuudella on yksi juottopaikka per kierros, jossa juoma otetaan itse ilman tarjoilua.

Parkkipaikkoja löytyy rajallinen määrä kilpailukeskuksesta vaihtoalueen vierestä.

Kilpailussa on käytössä sähköinen ajanotto: Ajanottosirun kiinnitysohje

 
Palkinnot

Palkitsemme jokaisen ryhmän voittajan sekä neljän kilparyhmän 3 parasta pienin palkinnoin. Kilparyhmät ovat Naiset, Miehet, N17-19 ja M17-19.

 
 

Seuraa myös Facebookissa

Ota yhteyttä

info@lahtitriathlon.fi