Kilpailuohjeet.

Tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistuville.

 

Erityisjärjestelyt:

Jokaiseen ryhmään otetaan vain 40 kilpailijaa. Perusmatkalle siis vain 40 kilpailijaa ja N/M 17-19 sarjaan vain 20 kilpailijaa. Muut 140 kilpailijaa jaetaan ryhmiin järjestäjän toimesta aiempien virallisten tulosten perusteella kilparyhmään ja kuntoryhmiin. Jokaisen lähtöryhmän voittajat palkitaan erikseen pienin palkinnoin heti kilpailun jälkeen. Pyörätelineet rajataan turvaetäisyyksin 120 pyörälle siten että telineissä saa olla vain maaliin tulevan ryhmän + kilpailussa olevan ryhmän ja seuraavana lähtevän ryhmän pyörät.

Osanoton varmistuminen klo 1000-1400 turvavälein ulkona sijaitsevalle infopisteelle. Lähdössä noudatetaan turvavälejä hiekkarannalla. Pyöräilyssä noudatetaan erityistä korona turvaväliä eli 2 metrin peesikieltoa. Juoksussa noudatetaan myös lyhyttä 2 metrin turvaväliä kuten kaikkialla muuallakin. Käsidesiä on saatavilla kilpailuinfossa. Pukuhuoneeseen otetaan max 10 henkeä kerralla ja etäisyyssuosituksin. Juottopaikalla juoksussa jokainen ottaa itse juoman pöydältä eikä sitä tarjoilla. Kilpailun jälkeen jokainen poistuu paikalta eikä jää kilpailupaikalle tarpeettomasti. Katsojien määrää rajoitetaan ja opastetaan laajalle alueelle turvavälein.
 
Palkinnot

Palkitsemme jokaisen ryhmän voittajan sekä neljän kilparyhmän 3 parasta pienin palkinnoin. Kilparyhmät ovat Naiset, Miehet, N17-19 ja M17-19.

Seuraa myös Facebookissa

Ota yhteyttä

info@lahtitriathlon.fi